Mats Karlsson rustar upp uthyrningsdel


Mats Karlsson rustar upp uthyrningsdel och sitt egna kök

Typ av renoveringsprojekt

Jag har delat av en del i min bostadsrätt, så att jag hyr ut en separat del. Uthyrningsdelen fick ett mini-kök och jag passade på att samtidigt bygga om/bygga till i mitt egna kök. Detta gjorde jag för att bygga igen en öppning som fanns mellan mini-köket och mitt kök. När jag ändå var igång byggde jag också till en garderob/mini-tvättstuga.

Vilka råd vill du ge till dem som planerar att göra en liknande renovering som du har gjort?

Om man har möjlighet att bo in sig innan man påbörjar en renovering så underlättar det besluten man ska ta. Jag hade just flyttat, så det var inte helt lätt att känna exakt vad man behöver och på vilket sätt.

När jag väl satte igång sedan så är mitt tips till andra som planerar liknande projekt att ha tålamod! När man bor mitt uppe i en renovering känns det ibland rätt motigt. Detta gäller särskilt om man stöter på problem som gör att det drar ut på tiden. Men i slutändan är det sååå värt att vänta på!

Före renoveringen av lilla köket till uthyrningsdelen
Så här fint blev miniköket!
Förrådsdelen före renoveringen av minitvättstugan
Här fick jag smidigt in tvättmaskin och torktumlare 🙂

Vilka val/beslut var du mest nöjd med i ditt renoveringsprojekt?

Uthyrningsdelen som blev jättefin och mini-tvättstugan som är mycket praktisk att kunna gömma undan 🙂

Hur nöjd blev du med slutresultatet av renoveringen? Ange på en skala 1-5 där 1=extremt missnöjd och 5=extremt nöjd

5 = Extremt nöjd

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.