Vackert kök från Dekton av Cosentino


Köket är hemmets mittpunkt – den naturliga samlingsplatsen där man vill umgås, trivas och laga mat. Detta vackra kök har stora arbetsytor och är öppet med härligt ljusflöde in i köket. Just denna utformning vill majoriteten av svenskarna ha i sitt kök.

Bildcred: Dekton by Cosentino.com

I en undersökning från Kantar Sifo på uppdrag av Skanska från 2019 framkommer det att majoriteten, 53 procent, vill ha öppet mellan kök och vardagsrum. Dock uppger hela 42 procent att de önskar ett helt separat kök. En klar majoritet, 83 procent, vill också ha stora arbetsytor i köket.

Här kommer ett gott tips på en förrättsplock vi brukar göra ibland.

Halloumichili 

Ingredienser: halloumi, röd chili och rapsolja

Gör så här: skär upp halloumin i små kuber och hacka en röd chili (om du vill ha starkare ta två röda chili). Stek på normalhög värme i rapsolja så att halloumin får en fin ljusbrun stekyta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.