Garaget på plats

Projektet med ny uppfart, garage och carport fortsätter och nu är byggnaden på plats. Det har varit blött och regnigt en period nu så det måste torka ut ordentligt innan vi kan börja lägga in isoleringen. 

Nedan sätts garaget ihop steg för steg.

Första väggdelarna sätts ihop
Väggarna uppsatta
Takgavel byggs klart
Ena takgaveln på plats och takstolarna sätts upp bit för bit
Carporten på plats också och nu är hela byggnaden på plats
Kvällsbild på garagebygget
Panelen på plats
Takpapp på plats
Takpapp på båda sidor, nu ska snart takpannorna läggas på
Och så kom det snö emellan också, arbetet fortsätter efter jul 🙂

Garaget kommer göras klart så att det går att börja använda  garaget och carporten. Lägenheten som ska ligga ovanpå kommer vi att jobba vidare med i sommar. Först ska vi måla garaget en gång till och sedan kommer vi att jobba på med insidan själva – lägga golv, spackla, måla och platsbygga garderob, m.m.  Följ vår fortsatta resa här på bloggen och Instagram: https://www.instagram.com/boenderesor/

Prenumerera på bloggen via e-post

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.