Plockmat Halloumi med chiliDet här är riktigt gott och superenkelt att göra! Passar perfekt som god snacks eller som plockmat innan middagen. Ska ätas på en gång. Halloumi steks med chilin på hög värme Halloumin har en gyllenbrun färg Ingredienser:1 msk smör1 msk rapsolja1 röd chili1 paket halloumiTillagning:Kärna ur och hacka chilinSkär halloumin i kuberHetta upp stekpannan och ha i smör och oljaStek halloumin i smör och olja tillsammans med chilin. Stek på hög värme tills den fått en gyllene färgHäll upp i skål eller på små tallrikar och ät direkt LaxrulladerPassar bra att ha på buffé eller som förrättsplock. Kan förberedas och plastas in några timmar innan de ska ätas. Ingredienser:100 g färskost1,5 msk riven pepparrot1 krm salt0,25 krm mald vitpeppar2 st tunnbröd (rektangulära )200 g skivad kallrökt laxTillagning:Riv pepparroten Blanda pepparroten med färskost, salt och pepparBred ut blandningen på tunnbrödenFördela laxskivorna på brödenRulla ihop tunnbrödenPlasta in rullarna om du vill vänta med att ätaNär du är redo att äta laxrulladerna, skär i ca 2 cm tjocka skivor och lägg upp på ett serveringsfat Dela det här:FacebookPinterestLinkedInE-postGillaGilla Laddar...