Här visas det senaste på boenderesor

Dukning är så kul!

På den senaste tiden har jag mer och mer fått upp intresset för bordsdukningar. Vad roligt det är när man väl kommit gång :). In och kika på min senaste dukning i helgen och ta del av receptet för den smarriga efterrätten vit choklad cheesecake!

Inspiration inredning och mat

Så var nyårsfirandet slut och vi hade en lugn och mysig nyårsafton med nära familj! Fokus låg på god mat och piff hemma. Här kommer lite inspiration i form av bordsdekorationer och en nyårsmiddag med recept. In och läs 🙂

Garaget på plats

Projektet med ny uppfart, garage och carport fortsätter och nu är byggnaden på plats. Det har varit blött och regnigt en period nu så det måste torka ut ordentligt innan vi kan börja lägga in isoleringen. Följ projektet här!

5 goda råd från andra husbyggare

Det är mycket att sätta sig in när man ska bygga ett nytt hus! Ju mer påläst du är desto enklare kommer din husbyggarresa att bli. Ta del av fem goda råd från andra husbyggare som har gått igenom hela husbyggarprocessen!

Spöktårta i marsipan

Vad gör man en regnig och lite trist söndag i oktober? Bakar spöktårta såklart! Tog ganska många timmar men ett riktigt roligt och kreativt projekt med barnen. Här visar jag hur vi gjorde och dekorationen på slutet kan ni göra precis hur ni vill!

Halloween – en rolig och kreativ årstid!

Halloween, i år igen! 🙂 Tacksamt tema för den som vill gå all in och vara kreativ och lite crazy! Vi brukar fira varje år, även om det just detta år blev en mer nedbantad version av vår ordinarie fest. Men kul hade vi ändå fast med lite färre vänner. Här bjuder jag på några roliga inslag vi har haft genom åren.

Hållbara energikällor för uppvärmning av ditt hem

Det finns många olika hållbara energilösningar att välja på marknaden som kan minska din energianvändning i hemmet ordentligt och därmed också göra något bra för både klimatet och plånboken. Men vad innebär egentligen de olika alternativen och vilken av dem passar dig och ditt hem bäst? Här går vi igenom de olika lösningarna.

%d bloggare gillar detta: